Türkiye’de 1996 yılından bu yana faaliyet gösteren Yeni Dünya Vakfı Küçükmenderes Bölge Temsilcisi Ödemişli iş adamı Muhammet Şen oldu.
Ödemiş’te yeni yapılanan Yeni Dünya Vakfı’nın Ödemiş temsilcisi olan Muhammet Şen aynı zamanda bölge temsilciliği görevini de üstlendi.
Kadın kolları temsilcisinin Özlem Katırcı, gençlik kolları temsilcisinin Ünal Arı olduğu Yeni Dünya Vakfı Ödemiş Temsilciliği, Ödemiş’te tanışma kahvaltısı düzenledi.
Tanışma kahvaltısına Yeni Dünya Vakfı Küçükmenderes Bölge Temsilcisi Muhammet Şen, AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı ve vakfın başkan yardımcısı Halil Demir, vakfın Kiraz temsilcisi Ünal Sevin ve birçok vakıf üyesi katıldı. Kahvaltıda konuşan Şen, Yeni Dünya Vakfı’nın bugün Türkiye’de 2 bin öğrenciye burs verdiğini belirterek, "Okullarından mezun olduktan sonra öğrencilerimizin işe girmeleri için yardımcı oluyoruz. Bugün Türkiye’de birçok önemli görevlerde bulunan, bakanlıklarda çalışan, büyükşehir belediyelerinde çalışan arkadaşlarımız var. Ödemiş’ten de bundan sonra vakfımıza destek sağlayacağız. Genel sekreterimiz Beysun Kızıl, eğitim koordinatörümüz Hazım Bostan, burs ve mali işler sorumlusu Mehmet Güven, koordinatörü Mustafa Çoban, Ar-ge geliştirme sorumlusu Levent Ergin, spor ve sosyal işler sorumlusu Fatih Kök, kadın kolları temsilcisi Özlem Katırcı, tanıtım ve medya sorumlusu Yiğit Seloğlu, hukuk danışmanı Doğan Özkumova ve komisyon sorumlusu Ersin Duraklı arkadaşımız oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bugünkü kahvaltı programımıza katılan Kiraz ilçe temsilcimiz Ünal Sevin’e de teşekkür ediyorum. Bundan sonra çalışmalarımızı hep birlikte sürdüreceğiz" dedi.
AK Parti İlçe Başkanı ve vakfın başkan yardımcısı Halil Demir, “Yeni Dünya Vakfımız Türkiye’de uzun zamandır aktif olarak faaliyet göstermekte ve başarı işlere imza atmaktadır. Bundan sonra bizler de vakfımız aracılığı ile sosyal çalışmalar yapacağız. Vakıfta görev alan arkadaşlarımızı da teşekkür ediyorum” diye konuşurken, kadın kolları sorumlusu Özlem Katırcı da “Vakfımızda kadınlar olarak görev almaktan mutluyuz. Bayan arkadaşlarımızın her birine teşekkür ediyorum. Ödemiş’te vakfımızı temsil edeceğimiz bir büroya ihtiyaç görüyoruz. Bu büronun da sağlanması için gerekli çalışmaları yapacağız. En yakın zamanda bir büronun oluşacağına inanıyorum” dedi.