Toroslar Belediyesi, Nisan Ayı Meclis Toplantısı’nda komisyon üyelerini seçti.
Toroslar Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Hamit Tuna başkanlığında Meclis Salonu’nda yapıldı. Toplantıda bir önceki birleşime ait karar özeti okunarak oy birliğiyle kabul edildi. Daha sonra Encümen ve Komisyon üye seçimlerine geçildi. Gizli oy açık tasnif usulü ile yapılan oylama sonucunda 1 yıl süreyle görev yapmak üzere Encümen üyeliğine Ahmet Kılıç, Mehmet Gögen, Hamit Ayhan seçildi.
1 yıl süreyle İhtisas Komisyonlarına 5’er üyenin belirlenmesine yönelik teklif de oy birliğiyle kabul edilirken, komisyon üyelerinin seçimi yapıldı. Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliğine Hikmet Koç, Talat Tutkun, Bilal Candan, Ramazan Topal, Mustafa Çakır. İmar ve Bayındırlık Komisyonu üyeliğine Abdullah Yılmaz, Mustafa Yavuz, Serpil Mersin, Şükrü Güven, Salih Özkan. Çevre ve Sağlık Komisyonu üyeliğine Ergün Özdemir, Mehmet Çivi, Mustafa Çakır, Avni Atmaca, Ömer Bilgin. Gençlik ve Spor Komisyonu üyeliğine Salih Özkan, Mehmet Tan, Aziz Mil, Yakup Bilir, Ali Rıza Aydın. Eğitim, Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Komisyonu üyeliğine Ömer Bilgin, Mehmet Tan, Kıyas Uslu, Mustafa Turan, Abdurrahman Çokgünlü. Tarım, Orman ve Hayvancılık İşleri Komisyon üyeliğine Haluk Mutluay, Atilla Parlak, Mehmet Gögen, Ali Rıza Aydın, Talat Tutkun. Kadın Erkek Eşitliği Komisyon üyeliğine de Serpil Mersin, Atilla Parlak, Bilal Candan, Ramazan Topal, Aziz Mil oy birliğiyle seçildiler.
Diğer tekliflerin de görüşüldüğü toplantıda konuşan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, 2014 yılı faaliyetlerinde emeği geçen ve katkı sunan başta belediye meclis üyeleri olmak üzere tüm çalışanlarına teşekkür etti.
Toroslar Belediyesi’nin 2014 yılı gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve işlemlerini içeren denetim raporunun okunarak meclisin bilgisine sunulmasıyla devam eden toplantı, belediye ihtisas komisyonlarından gelen raporların görüşülerek oy birliğiyle kabul edilmesi ve mayıs ayında yapılacak olan meclis toplantı gününün 4 Mayıs Pazartesi günü saat:14.00 olarak belirlenmesinin ardından temenni ve öneriler bölümü ile son buldu.