Kütahya’nın Pazarlar İlçesinde Ortaokul öğrencileri için genel değerlendirme toplantısı yapıldı.
Pazarlar Ortaokulu toplantı salonunda yapılan toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, Milli Eğitim Şube Müdürü Müslüm Ünsal Alpay ve öğretmenler katıldı.
Alınan bilgiye göre toplantıda; öğrencilerin durumları, yetiştirme kursları, Merkezi sınavlara hazırlık çalışmaları ve TEOG Sınavı sonuçları Pazarlar Ortaokulu öğretmenleriyle birlikte ayrıntılı bir değerlendirme yapıldığı bildirildi.
Yetkililer, “İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi ve Şube Müdürü Müslüm Ünsal Alpay´ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda öğrencilerin durumları, yetiştirme kursları, Merkezi sınavlara hazırlık çalışmaları ve TEOG Sınavı sonuçları üzerinde ayrıntılı bir değerlendirme yapıldı. Başarının arttırılmasına yönelik olarak alınacak tedbirler üzerinde görüşler ortaya kondu. Öğretmenlerinin konuyla ilgili görüşleri değerlendirildi. Eksik olan konuların tespiti yapıldı. Başarının artırılması için ileri sürülen fikirlerin bir ekip ruhu içerisinde, uygulanması için öğretmenler arası işbirliğini yoğunlaştırarak, özverili olarak devam etmesi kararlaştırıldı” dedi.(MB-EFE)