SAMSUN (AA) - Türk Hava Kurumu (THK) Kavak Şube Başkanı Latif İşçimen ve yönetimi Kaymakam Mevlüt Şekerci'yi makamında ziyaret ederek plaket takdim etti.

Ziyaretlerinde Merzifon 5. Ana Jet Üssüne yaptıkları ziyaret hakkında Kaymakam Şekerci'ye bilgi veren İşçimen, boş olup kullanılmayan Kavak Askerlik Şubesi eski binasını, Türk Hava Kurumu eğitim ve sosyal hizmetlerinde değerlendirmek üzere tahsis talebinde bulundu.

Şekerci'nin kendilerini yalnız bırakmadığını ifade eden İşçimen, şunları kaydetti:

"Bizler THK'ya verdikleri destekten dolayı Kaymakamımıza teşekkürlerimizi belirtmek için plaket takdim ettik. İlçemiz Askerlik Şubesi hizmetlerini il merkezinden yürütmek üzere Samsun Askerlik Şubesi ile birleşince Kavak'taki binası boşaldı. Atıl halde duruyor. Türk Hava Kurumu olarak bu binayı eğitim ve sosyal hizmetlerde değerlendirmek üzere Türk Hava Kurumu adına tahsis talebinde bulunduk. Bu zamana kadar gerek bizlere ve gerekse diğer kuruluşlara desteklerini esirgemeyen Kaymakamımız Şekerci'ye teşekkür ediyoruz. Kendilerinin yine bize yardımcı olacağını umuyoruz" dedi.

Kaymakam Şekerci ise ziyaretten ve verdikleri bilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Şube Başkanı Latif İşçimen ve yönetimine teşekkür etti.