Samsun Haber - Samsunspor'un orta saha oyuncusu Gökay İravul, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın konuğu oldu. Devre arasında Aytemiz Alanyaspor'dan  Samsunpor'a gelen ve attığı gollerle takıma kritik  puanlar kazandıran Gökay, önemli açıklamalarda bulundu. 

'SAMSUN'DA HAVA ÇOK İYİ...'
Giresunspor galibiyetinin önemine değinen Gökay, 'Böyle bir önemli karşılaşmada gol attığım için çok mutluyum. Biraz şans oldu, biraz kısmet. Bu takım için bir şeyler yaptığım için çok mutluyum. Gelecek adına umutluyum. Rakiplerimizin kazandığı haftada puan kaybetmemiz bizim adımıza kötü olacaktı. Şehirde hava çok iyi. İnsanların gözünden o heyecanı görebiliyorsunuz. Berabere kalsaydık çok sıkıntı olacaktı" dedi. 

'İZMİR UĞURLU GELİYOR'
Ligde pazar günü Göztepe ile deplasmanda karşılaşacaklarını ifade eden gökay, "Kazanıp ligde kalmayı garantilemek istiyoruz. Göztepe bu ligin iyi takımlarından, elit oyunculara sahipler. Kaliteli ekipler bunu skora yansıtmakta zorluk çekiyorlar. Göztepe takımını analiz ettik. İzmir deplasmanı Samsunspor'a uğurlu geliyor. Kazanmak istiyoruz. Çok değerli bir hocaya sahibiz. Puanları toplamamızda oyuncu grubunu ve hocamızın emeği çok büyük" diye konuştu. 

'UMARIM KULÜPLER ANLAŞIR'
Takımda iyi bir ikinci yarı geçirdiğini vurgulayan Gökay, sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Gelecek sezonda bu performansıma devam edip daha yukarılarda olmak istiyorum. Doğru adımlar atmak istiyorum. Samsunspor çok büyük bir kulüp. Samsunspor formasını terletince bunu net bir şekilde görüyorsunuz. Sezon sonunda Aytemiz Alanyaspor'a geri döneceğim. Şartlar oluşursa Samsunspor'da kalmak isterim. Gelecek sezon Samsunspor formasını giymek istiyorum. Umarım her iki kulüp arasında şartlar sağlanır."