Samsunspor'da sakatlıkları nedeniyle antrenmanlara katılamayan defansın önemli iki ismi Ercan Yazıcı ve Ousmane N'Diaye'nin sağlık durumları belli oldu.


- Antrenmana katılmayan Ousmane N'Diaye, kulüp doktoru ve Sportif Direktör Coşkun Zeren'le sakatlık durumu antrenman sahası kenarında konuştu. Ercan Yazıcı'da antrenmanın sonlarına doğru gelerek takım arkadaşlarını kenardan takip etti.


ERCAN 3 HAFTA, N'DİAYE BELİRSİZ!..
Defansın önemli isimlerinden Ercan Yazıcı'nın en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenilirken, Ousmane N'Diaye için çeşitli söylemler ortaya atıldı. Tecrübeli futbolcu N'Diayeyi Samsun'da kontrol eden doktorların ameliyat edilmesine karar verdiği öğrenilirken, N'Diaye kendisini iyi hissetiğini belirterek büyük bir sorunu olmadığını teknik heyete iletti. N'Diaye için acele karar vermek istemeyen kırmızı beyazlılar futbolcunun Fransa'da ki doktoruna sağlık raporlarını gönderip ondan yanıt bekleyeceği öğrenildi.

Teknik Direktör Osman Özköylü'nün savunma oyuncularından ikisinin sakatlanması sebebiyle düşünceli olduğu ve savunma için alternatif isimlere yöneldiği görüldü. 

Haber: Ali BİROL