AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ni ’kaçak saray’ söylemleri ile eleştiren CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’ya, "Sizin yaptığınız otel kaçak mıdır, değil midir?" diye sordu.
Ak Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, katıldığı bir televizyon programında gündemi değerlendirdi. CHP’li Ağbaba’nın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne ilişkin kullandığı ’kaçak saray’ söylemlerinin sorulması üzerine Şahin, "Ağbaba yine boyundan büyük laf etmiş, ben bunu aynen iade ediyorum kendisine. Önce kardeşimiz çıksın kendisinin şuanda boydan posterini asmış olduğu, özellikle Malatyalıların diline dolamış oldukları, 2. Ordu Lojmanları kavşağındaki ’otel’ diye yaptıkları binanın yapılış gerekçeleri, hangi imar yasasına uyuyorsa onu izah etsin. Cumhurbaşkanımıza dil uzatmasınlar, boylarından büyük laf etmesinler. Eğer konuşulacak konuları varsa bu kentle ilgili konuşsunlar, ama bu zatların bakıyorum konuştuklarının tamamı başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere Başbakanımız, AK Parti veya iktidarımızın tamamı. Böyle fütursuzca saldırılarda bulunuyorlar. Ben ana muhalefet partisinde işgal ettiği koltuğun bile hakkını veremeyen Ağbaba’ya bu lafı yakıştıramadım" dedi.
Şahin, “Ben buradan kendisine soruyorum, cevaplasın. Eğer ak saray kaçak ise sizin yaptığınız otel kaçak mıdır değil midir? Kamuoyunu aydınlatın, önce kendinizi bir ifade edin” diyerek eleştirdi.