GİRESUN (AA) - CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar'ı makamında ziyaret etti.

Bayraktar ile bir süre sohbet eden Bektaşoğlu, CHP iktidarında FİSKOBİRLİK'in yeniden eski günlerine döndürüleceğini söyledi.

FİSKOBİRLİK'in, fındık üreticisinin ana kurumu olduğuna işaret eden Bektaşoğlu,"Fındık ve üreticisine sahip çıkacak olan tek parti CHP’dir. Partimizin taahhütleri var. Fiskobirlik’i yeniden eski günlerdeki gibi ayağa kaldıracağız. Fındıktan üreticimiz, ihracatçımız dolayısıyla ülkemiz daha çok kazanacak, alın terimizi, emeğimizi sömürtmeyeceğiz" dedi.

Bektaşoğlu, bundan sonraki süreçte sık sık birlik yöneticileri ile bir araya geleceklerini kaydetti.

FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar ise, Bektaşoğlu'na ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Yeni dönemde birliğimizi ziyaret eden ilk milletvekili olarak sizi ağırlıyoruz. Bizimle fikir alışverişte bulunmanızı takdir ediyoruz. Burada görev yapan ben ve arkadaşlarım siyaset kurumuyla her zaman üreticilerin menfaatine olan ilişkiler içinde olduk ve olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.