Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, kooperatif başkanları, muhtarlar, cami ve dernek temsilcilerine ilçede yapılan çalışmaları gezdirdi.
Başkan Gürsoy, belediye tarafından yapımı devam eden TOKİ yolu, Cevizkent yolu, sanayi sitesi yolu, öğretmenevi lokali ve park alanlarında yapılan çalışmalar hakkında STK temsilcilerini bilgilendirdi.
İlçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Adilcevaz’ı yaşanabilir bir şehir haline getireceklerini söyledi. Başkan Gürsoy, ilçenin çehresini değiştirmek için çalışmalar hız verdiklerini belirterek, “İlçemizin birçok yerinde yapılan çalışmalara hız verdik ve çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bizim amacımız ilçemizi bir turizm merkezi haline getirmektir. Buraya gelen insanlar işte Adilcevaz budur diyebilsinler. İlçemiz bölgenin en güzel yerlerinden biridir. Bize düşen görev buraları yaşanabilir ve herkesin gıpta ile bakabileceği bir şehir haline getirmektir. Adilcevaz ancak turizm ve tarım ile kalkınabilir. Halkımızın yaşam kalitesini arttırmak için İnşallah sizlerin desteğiyle bu güzel ilçeye en güzel çalışmaları yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ise yapılan çalışmaların takdire şayan olduğunu dile getirerek, Başkan Gürsoy’a çalışmalarında başarılar dileyerek kendisine teşekkür ettiler.