TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, sanatçı Kayahan’ın vefatı üzerine “Şarkılarıyla hepimizde onlarca anı bırakan Kayahan müzik tarihinde unutulmayacakların arasına ismini yazdırmıştır. Mekânı cennet olsun” dedi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, usta sanatçı Kayahan’ın vefatı üzerine yayımladığı mesajda, “Şarkılarıyla hepimizde onlarca anı bırakan Kayahan müzik tarihinde unutulmayacakların arasına ismini yazdırmıştır. Mekânı cennet olsun” ifadesini kullandı.
Hisarcıklıoğlu, mesajında şu cümlelere yer verdi:
“Müziğimizin dev isimlerinden Kayahan’ın vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Onun şarkıları, gencinden yaşlısına hepimizin hayatında çok değerli hatıraları yaşatmaktadır. ‘Yolu sevgiden geçen herkesle bir gün bir yerde buluşuruz’ demişti. Bu dileğin gerçek olacağına gönülden inanıyorum. Onu bugün kaybetmiş olsak da yolu sevgiden geçen herkesin kalbi, onunla ve sevgiye, iyiliğe inananlarla. Türk iş dünyası adına, büyük usta Kayahan’a Yüce Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve müzik camiasına başsağlığı diliyorum”.