PTT 1'inci Ligi'nde önce teknik direktörü Erkan Sözeri'nin istifası, ardından yönetimin olağanüstü kongre kararı almasıyla kriz üstüne kriz yaşayan Balıkesirspor, Denizlispor deplasmanında 8 haftada 6'ncı beraberliğini aldı.
Kırmızı beyazlı ekibin rakipleriyle yenişemediği bu 6 maçın 4'ü 1-1 sona ererken bir karşılaşma 0-0, bir müsabakada da 3-3 tamamlandı. Alanyaspor, Göztepe ve son olarak Denizlispor deplasmanlarından 1-1'lik beraberlikle dönen Balıkesirspor, 3 zorlu sınavdan puan çıkarmanın sevincini yaşadı. Ancak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 0-0, Adanaspor ile 3-3, Giresunspor ile 1-1 sona eren 3 iç saha maçı, Balıkesirspor'a 6 puan kaybettirdi.
Kongreye kadar geçici olarak takımın başına getirilen teknik sorumlu Muhammet Yılmaz, Denizlispor gibi zor bir deplasmanda 1 puan çıkarmalarına rağmen, galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi. İlk yarıda Muğdat'ın golüyle öne geçip avantaj yakaladıklarını, ancak 2'nci yarının başında skoru koruma telaşıyla savunmaya çekilince  kalelerinde golü gördüklerini belirten Yılmaz, "Aslında kazanıp beraberlikler serisini sonlandırmak istiyorduk ama olmadı. Çok çalışıp, kayıplarımızı telafi edeceğiz" dedi.