Ercan ATA/BUDVA, () - AVRUPA Voleybol Konfederasyonu (CEV) DenizBank Erkekler Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçına çıkacak Halkbank, yarın akşam deplasmanda TSİ 20.00'de Karadağ'ın Budvanska Rivijera takımıyla karşılaşacak.

YEŞİLBUDAK: "Hedefimiz gruptan çıkmak değil, Dörtlü Final"

Halkbank takımının tecrübeli isimlerinden Hasan Yeşilbudak, Şampiyonlar Ligi'nde hedeflerinin Dörtlü Final olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçımız Karadağ'ın Budvanska Rivijera takımı ile deplasmanda. Öncelikli hedefimiz galibiyet ve üç puan. Biliyoruz ki burası devler arenası. O nedenle maç maç düşünüyoruz. Her birinin farklı bir önemi, havası var. Bununla birlikte, oynadığımız tüm müsabakaları kazanıp bunu bir galibiyet serisi haline getirmek amacındayız. Bu serinin ilk maçının Budvanska Rivijera olmasını istiyoruz. Kazandığımız lig maçının ardından tüm konsantrasyonumuzu bu maça yönelttik. Güçlü bir kadromuz var ve Şampiyonlar Ligi'nde hedeflediğimiz, gruptan çıkmak değil, Dörtlü Final. Camiamıza yakışan sonuçları almak için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın" ifadesini kullandı.

BURUTAY SUBAŞI: "ÜLKEMİZİ TEMSİL ETMEKTEN GRUR DUYUYORUZ"

Takımın genç yıldızlarından Burutay Subaşı da Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmekten gurur duyduklarını ifade ederek, şöyle konuştu:

''Devler arenasında ülkemiz adına üç yıldır boy gösteriyoruz. Bu sezon da zorlu bir mücadelenin içerisinde olacağız. Şampiyonlar Ligi'nin ilk sezonunda Dörtlü Final'de oynadık ve ikinci olduk. Lig raundunda ilk maçımızı deplasmanda Budvanska Rivijera ile yapacağız. Yugoslav ekolünden gelen iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Ama her şeye rağmen iyi oyun ve 3 puan ile buradan ayrılmak istiyoruz. Hem Budva'da hem daha ileri aşamalarda başarılar elde edecek deneyimli bir kadroya sahibiz."