Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Dilek Hatipoğlu, geçirdiği gribal enfeksiyon sonucu hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Aaniden fenalaşarak Hakkari Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılan Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Dilek Hatipoğlu, doktorların gribal enfeksiyon ve aşırı yorgunluktan halsiz düştüğü teşhisi konularak, iki gün boyunca hastanede kontrol altında tutulacağı öğrenildi. Eş Başkan Hatipoğlu’nun hastanede olduğunu duyan HDP İl Eş Başkanı Rahmi Temel, DBP’li eş başkanlar, partililer ve esnaflar ziyarette bulundu.
Hastane önünde bir açıklama yapan HDP İl Eş Başkanı Rahmi Temel, Eş Başkan Dilek Hatipoğlu’nun sağlığının iyi olmadığını duyar duymaz partililer ve esnaflarla ziyaret ettiklerini ifade etti. Temel, “Dilek Hanım’ın rahatsızlığı gribal enfeksiyon ve aşırı yorgunlukmuş. Şükürler olsun ki durumu çok iyi. Doktorlar birkaç gün dinlenmesi için gözetim altında tutuyorlar. Bugün de dinlendikten sonra işinin başına geçecek. Başkanımıza Allah’tan acil şifalar diliyoruz” dedi.