SAMSUN HABER - Eskişehirsporlu futbolcu Francis Ofoedu'nun, Samsunspor Kulübü ile arasındaki uyuşmazlığa ilişkin Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun 26.10.2016 tarih ve E.2016/476 - K.2016/565 sayılı kararına itirazı incelendi.

OFOEDU'YA BORÇ 94 BİN EURO!..
Uyuşmazlık Çözüm Kurulu vermiş olduğu kararda Ofoedu'nun alacağının 94 bin 5 euro olarak düzeltilmesine karar verdi. Buna göre Samsunspor Kulübü'nün transfer tahtasını açması için Ofoedu'ya 94 bin 5 euro ödemesi gerekiyor. 

OFOEDU SORUNU NEREDEN ÇIKTI?..
Ofoedu ile Samsunspor arasında yaşanan alacak verecek meselesinin perde arkasında neler yaşandı? Bir haber sitesinde Ofoedu'nun Samsunspor'da oynadığı dönemdeki alacağından bir bölümü olan 5 bin Euro'yu yöneticilerden makbuz karşılığında aldığı ve Samsunsporlu yöneticilerin ise makbuzda 50 bin Euro olarak göstermesi üzerine Ofoedu'nun konuyu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na taşıdığı iddia edildi.

45 BİN EURO NEREDE?..
Samsunsporlu taraftarlar sosyal medya üzerinde yayınlanan haberlerle ilgili olarak yönetim cephesinden açıklama beklerken, "Ofoedu'ya 5 bin Euro verildiği, kulüp makbuzlarında da 50 bin Euro geçtiği iddiaları doğruysa 45 bin Euro nerede?" sorusunu yöneltti.

Haber: Ali BİROL