Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ramazan boyunca iftar sonrası mahalleleri ziyaret ederek vatandaşla birlikte olmaya devam edeceklerini, ‘İkram Çeşmesi’nden de Ramazan Şerbeti akacağını söyledi.
Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, vatandaşların rahmet iklimi Ramazan ayını en iyi şekilde idrak etmesi için belediye olarak ellerinden gelen gayretleri gösterdiklerinin altını çizerek, "Ramazan ayında vatandaşlarla buluşarak; birlik ve beraberliği, kaynaşmayı artırmayı hedefledik. Mahalle sakinleriyle sohbet edip görüşlerini aldık. Samimi bir ortamda geçen hoş sohbet vatandaşlarımızı ve bizi oldukça memnun etti" şeklinde konuştu.
Mimarsinan Mahallesi Nuh Ağa Camii’nde Teravih Namazı öncesinde ve sonrasında mahalle sakinleriyle buluşan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, “ Ramazan boyunca inşallah akşam mahallelerimizde gezmeye devam edeceğiz. Bu akşam Mimarsinan Mahalle’mizden başladık. Hemşerilerimizle bir araya geldik. Bu ziyaret hem kaynaşmaya vesile oluyor hem de burada vatandaşlarımızın, mahallemizin sorunlarıyla ilgili konularda istişare etmiş; vatandaşlarımızı bire bir dinlemiş oluyoruz. Onların belediyemizle ilgili görüşlerini alıyoruz. Şükür ki burada genel manada belediyemizle ilgili memnuniyetlerini dinledik. Bu bizi mutlu etti. İnşallah aldığımız bu iyi görüşlerle çalışmaya, gayretlerimizi hızlandırarak devam edeceğiz. Mahallemizi, şehrimizi, ilçemizi güzelleştirme noktasında gayretlerimiz, çalışmalarımız devam edecek" dedi.
Ramazan ayının havasını teneffüs etmek ve en iyi şekilde yaşamak için bazı projeleri hayata geçirdiklerini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar sözlerini şöyle noktaladı, "İkram Çeşmemiz de bunlardan biridir. Ramazan ayı boyunca inşallah mahalle ziyaretlerimizde ikram çeşmemizden Ramazan Şerbeti akacak. Hayırlı olsun diyorum.“