SAMSUN (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Kökleri tarihimize dayanan kardeşliğimizin değeri ve kıymeti çok iyi bilinmeli, aramıza nifak sokmak isteyen, bizi bölüp parçalayarak bin yıllık kardeşliğimizi bozmak isteyenlere asla ama asla fırsat vermemeliyiz" ifadesini kullandı.

 Karaaslan, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bayramın iyilik ve güzelliklere vesile olması temennisinde bulundu.

Millet olma iradesini diri tutan, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren, pek çok güzellikleri ve hikmetleri barındıran Kurban Bayramı'na ulaşmanın huzuru, sevinci ve bereketinin yaşandığını aktaran Çiğdem Karaaslan, şunları kaydetti:

"Bayramlar, rengi, ırkı, dili ve mezhebi ne olursa olsun bütün Müslümanları aynı düşünce ve değerde buluşturarak kalplerimizi yakınlaştırmakta, kardeşlik ve iyilik duygularının yeşermesine imkan sağlayarak, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmektedir. Pek çok güzellikleri ve hikmetleri bünyesinde barındıran Kurban Bayramı'nda birlik ve beraberlik içerisinde yardımlaşmanın, yoksula, kimsesize ve çaresize yakınlaşmanın en güzel örneğini yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımızın olduğu şu günlerde kökleri tarihimize dayanan kardeşliğimizin değeri ve kıymeti çok iyi bilinmeli, aramıza nifak sokmak isteyen, bizi bölüp parçalayarak bin yıllık kardeşliğimizi bozmak isteyenlere asla ama asla fırsat vermemeliyiz. Hac ibadetini eda etmek üzere kutsal topraklarda bulunan hacılarımızla, bütün İslam aleminin, milletimizin ve Samsunlu hemşehrilerimin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyor, sevdikleriyle birlikte mutlu ve huzurlu nice bayramlar diliyorum."