Şirinler Taraftar Grubunun Başkanı Mehmet Soykan’ın sosyal medya aracılığı ile yaptığı eleştiri, sitem ve temenni dolu açıklaması şu şekilde:

ARTIK SUSAMIYORUM…
4 Hafta önce lider olan takıma ne oldu da bu duruma geldi. 4 hafta da sadece 1 puan alan takım oysaki zorlu virajları geçip kolay maç trafiğine girmişti ve herkes o senenin bu sene olacağı havasına girmişti. Birden içer de kazan kaynamaya başladı. Ofedu ile Ümit hoca ortaya atılarak günah keçisi arandı. Aslında durum öyle değildi. Her şeyin farkındaydım ama sustum neden mi ,takıma zarar gelmesin neden mi, bildiklerim le kendimi yalancı çıkarmak için neden mi, inanmak istemediğim için. Aslında taraftarı yönetimi hocası futbolcusu bütünleşmiş bir takımı yıkmanın tek yolu araya nifak tohumları sokmaktı. Bunu da bazen kadroya girip bazen kadroya giremeyen ve kendi egolarını tatmin etmek için takım içinde olan papaz futbolcular ki bu isimler bende saklı nefret tohumları ekilmemesi adına saklayacağım. O papaz isimler transfer teklifleri alan Ofedu yu kullandılar. Transfer olacağı için oynamadıkları konusunda önce Ümit hocayı doldurdular, ardından da Ofedu yu doldurup hoca ile arasını bozup takım için de huzursuzluğu yarattılar. Böyle olunca da ortalık karıştı araya basın girdi Ümit hoca ile kötü oldu, Ümit hoca karakteri gereği duruşunu bozmayacağı için sözlerini açıkça dedi ve sonuç bunlar oldu. Yönetim de kendi arasında Ümit hoca git sin kalsın diye ikiye bölündü fikir ayrılıkları çıktı. 
İşin özeti olan yine biz kahır, çile, eziyet çeken taraftara oldu. Şimdi bu taraftar adına diyorum ki SAMSUNSPOR formasından kimse büyük değildir. Ne taraftar, ne yönetim, ne hoca, ne futbolcu. Kim suçlu ise gitme bileti benden olsun. Ama artık Başkanımız Tutu ve yönetim kurulu yapması gerekeni yapsın ve neşter kimi kesecekse kessin. Bu arada futbolcunun gitmesi veya hocanın istifa ettirilmesi ile bu çözülmez, çıban başlarının, çıbanının patlatılmasıyla olacak. Ümit hoca istifasını verdi emekleri için ALLAH RAZI OLSUN, 5 senedir PTT Ligde liderlik keyfi yaşamayan bu takıma liderlik keyfi yaşattı, kimse hakkını yiyemez ve taraftar o adamı sevdi. Yeri de her zaman bizlerde farklı olacak. Sorun hoca da diyenler ligin bitimine iki hafta kala diğer maçları da izleyeceğiz sorun hoca mıymış ortaya çıkacak. Bu arada iki çift lafım da hani mahalle maçı yapsa kaldırımdan desteklerim diyen Samsunspor lular, nasıl diliniz vardı da Balıkesir maçının sonlarına doğru 3, 3, 3 diye bağırıp Balıkesir’in 3. golü atmasını istediniz. Gelmeyin kardeşim siz stada gelmeyin. Sonuca endeksli taraftar gelmesin. 90 dakika sessiz sedasız hiç bir tezahürata karışmadan maç izle sonra utanmadan çık 3,3,3 diye bağır. Gelmeyin kardeşim önce Samsunspor ruhunu öğrenin…İki çift sözüm de basına, ki ben hepinizden eski basın mensubuyum ve siz daha tv nin yolunu bilmeden ben bilirdim, siz ki gazeteyi sadece bayi de görürken ben onları yazıyordum. Size bir haksızlık yapıldıysa hakkınızı köşe yazılarınızla veya haberlerinizle yansıtırsınız. Bir şehrin kaderi ile oynamaya hakkınız yoktur. Neyse neler var daha neler yazacağım ama şimdi sessiz kalma zamanıdır. Çünkü biten hiç bir şey yok.

İNADINA SAMSUN İNADINA SÜPER LİG…

SAMSUNSPORLUYUZ.COM