TFF 1. Liginin 2. haftasında Adana Demirspor’u konuk edecek olan Samsunspor taraftarı önünde ilk puan mücadelesini verecek.

23 Ağustos pazar günü saat 21.00’de 19 Mayıs Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma öncesi kırmızı beyazlı taraftarlar koreografi yapacak.

30 Haziran 1965 yılında kurulan Samsunspor 50. yılını kutluyor. Samsunspor taraftarı da sezona 50. yıl koreografisi ile başlama planları yapmıştı.

Ancak son günlerde yaşanan terör saldırılarında şehit haberlerinin gelmesi üzerine karar değiştirilerek koreografide şehitlerimizin konu alınacağı belirtildi.

Samsun 19 Mayıs Stadyumunda yapılan koreografilerin mimarı Engin Sever, “Samsunspor’un 50. kuruluş yıldönümü için hazırlık yaptığımız koreografiyi şehitlerimizi anmak ve dünya’ya mesaj vermek için değiştirme kararı aldık. Taraftar az olacağı düşüncesi ile koreografiyi iptal ettiğimiz söylentileri doğru değildir. Samsunspor taraftarı her zaman olduğu gibi Adana Demirspor maçında da tribünleri dolduracaktır. Buna inancım tamdır. Biz koreografi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehitlerimiz için koreografi yapacağız. Şimdiye kadar yaptığımız tüm koreografileri başarı ile gerçekleştiren kırmızı beyazlı taraftarlarımız pazar günüde gereğini yapacaktır. Şehitlerimize sahip çıkacaktır” dedi. 

SAMSUNSPORLUYUZ.COM