TEKKEÖY'DE 250 YILLIK ÇEŞME İÇİN ÇALIŞMALAR YAPILDI

Samsun'un Tekkeköy ilçesi Çırakman Mahallesi'nde sakinlerinden Rafet Önder'in Ortodoks Rumların kutsal kabul ettiği 250 yıllık su kaynağının bulunduğu çeşme için gerekli çalışmaların yapılarak, turizme kazandırılması için yetkililere seslenmesinin ardından sevindirici bir gelişme yaşandı.

"ÇOK MUTLU OLDUK"

Tekkeköy Kaymakamı Dr. Polat Kara ve İlçe Tarım Müdürü Murat Erdoğan bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Konuyu gündeme getiren Çırakman Mahallesi sakinlerinden Rafet Önder ise yetkililerin harekete geçmesiyle ilgili duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "
Tekkeköy Kaymakamımız Dr. Polat Kara ve beraberinde İlçe Tarım Müdürümüz Murat Erdoğan, tarihi kemerli çeşmemizi görmeye geldiler. İlk defa bir yetkilinin bu güzel eserle ilgilenmesi bizi çok mutlu etmiştir. İnşallah devamı gelir ve bu güzüde eser kurtulur halkımızın hizmetine sunulur" dedi.

MAHALLELİDEN TEŞEKKÜR

Önder yetkililere teşekkür ederek sözlerini şu şekilde sürdürdü:  "Bu güzel eseri görmeye geldikleri ve konuyla yakından ilgilendikleri için sayın kaymakamımıza şahsım ve mahallelim adına çok teşekkür eder saygılar sunarım. Ayrıca ilçe tarım müdürümüz, muhtarımız ve Ufuk Uner'e de ilgi alakalarından dolayı teşekkür ederim. Komşularımızda bu konuyla ilgileniyor onlarda teşekkür ederim."

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.