Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, “Teknik kadrodaki arkadaşlarla durum değerlendirmesi yaptık ve Alex’e bir şans daha vermeye karar verdik” dedi.
Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, GS TV’ye açıklamalarda bulundu. Ataman, Eskişehir Basket maçı sonrası kadro dışı bırakılan ve yolların ayrılacağı söylenen Alex Maric’e bir şans daha verdiklerini belirterek, “Teknik kadrodaki arkadaşlarla durum değerlendirmesi yaptık ve Alex’e bir şans daha vermeye karar verdik. Türkiye Kupası maçlarına onu da götüreceğiz ama ne kadar süre alır bilmiyorum. 1 Mart’a kadar opsiyon tarihi var. En azından o tarihe kadar emin olmak istiyoruz” dedi.
Anadolu Efes ile oynayacakları Euroleague maçı için Ataman, “Normalde her hoca ’önce savunma’ der ama Anadolu Efes çok iyi savunma yapan bir takım. Genç ve dinamik bir takım. Öncelikle oyunda üstünlüğü elde etmek için bizim hücumu iyi organize edip, top kaybı yapmadan dengeli oynamamız lazım. Hücum edemezsek yapacağımız savunma bize hiçbir şey katmaz. Anadolu Efes karşısında önce hücum yapacağız” şeklinde konuştu.
Galatasaray Odeabank’ın oynayacağı Euroleague maçı öncesinde taraftarı Abdi İpekçi’ye davet eden Ataman, “Galatasaray taraftarı her hafta alıştı Abdi İpekçi’ye gelmeye. Bu alışkanlığı bozmayalım. Yarın da Ekrem Hoca’ya, kızlarımıza destek versinler. Takımımız bu gruptan çıkacaktır ve şampiyonluk mücadelesi verecektir. Yılmak yok. yola devam, zirveye devam diyorum” ifadelerini kullandı.