Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy Ürdün Haşimi Krallığı Ankara Büyükelçisi Amjad Adaileh ile görüşerek Türkiye, Ürdün Krallığı ekonomik ve kültürel siyasi ilişkilerini değerlendirdiler.
Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy Ürdün Haşimi Krallığı Ankara Büyükelçiliği ziyaretinde Türkiye Ürdün ekonomik siyasi kültürel ilişkileri görüştüler. Nezaket Emine Atasoy Türkiye Ürdün arasında ticari ilişkilere değinerek "Türkiye ile Ürdün arasında ticari ilişkilerimiz önümüzdeki günlerde dahada güçlenecektir. Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Ürdün Krallığı ile Türkiye Cumhuriyeti arasında ticari hacmimizin güçlenmesi için ne gerekiyorsa yapacaktır" dedi.
Ürdün Haşimi Krallığı Ankara Büyükelçisi Amjad Adaileh Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’la Ürdün Ankara Büyükelçiliğinde yapmış olduğu toplantıda şöyle dedi:
"Türk yatırımcıların İş Kadınlarının İş Adamlarının Ürdün Krallığına yapacakları yatırımlarda gerekli her türlü kolaylığı sağlayacağız. Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu kuruluşunun katkılarıyla Türkiye Ürdün ticari ilişkilerimiz dahada güçlenecektir" dedi. Öte yandan, Türkiye Cumhuriyeti ile Ürdün Haşimi Krallığı arasında tekstil, inşaat, turizm, otomotiv, tarım, gıda, bilişim, teknoloji, eğitim, gibi sektörlerde ticaret antlaşmaları yapıldı.
Kurumdan yapılan açıklamada Türkiye Sanayici İş kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’un Başkanlığında belirli dönemlerde Ürdün Haşimi Krallığı’na çok sayıda iş adamıyla iş kadınıyla iş seyahatleri düzenleneceği açıklandı. Türkiye Cumhuriyeti ile Ürdün Haşimi Krallığı arasında yapılan ticaret antlaşmalarında Arap Devletler Türkiye temsilcisi Büyükelçi Mohamed El Fattah Naciri toplantıda Arap Devletlerini temsilen hazır bulundu.