Antrenör Kenan Yelen nezaretinde saat 17:30’da başlayan antrenmanda kırmızı beyazlı ekibimiz çalışmaya dinamik ısınma ve eğlenceli oyun ile başladı. Daha sonra 5’e 2 oynayan Samsunspor gol vuruşu ve orta – şut çalışması ile antrenmanı tamamladı.

Antrenman öncesi kırmızı beyazlı futbolcular Adana Demirspor maçını değerlendirdi.

Samsunspor Kaptanı Musa Aydın, “Kötü bir gidişatımız vardı. Gol atamıyorduk. Geçen hafta onu kırdık ama bu bizim için hiçbir zaman ölçü değil. Önümüzde Adana Demiespor maçı var. Ben bu maçtan umutluyum. Adana’da iyi bir atmosfer olacak. Bizde takım olarak böyle atmosferleri seviyoruz. Takımda yeni değişlik oldu. Bazen kan değişiklikleri futbol takımlarına olumlu yansıyor. İnşallah bizede yansır ve Adana’dan iyi bir sonuçla döneriz. Bunu arkadaşlarımla birlikte yapacak güçteyiz. İnşallah bunu başaracağız” dedi.

Kaleci Furkan Köse, “Adana Demirspor maçı ile puan kayıplarına son vermek istiyoruz. Yeni bir başlangıç yaparak hedefimize doğru ilerlemek istiyoruz. Önemli bir sakatlığım yok. Hocam görev verirse oynayacağım” şeklinde konuştu.

Francis Ofoedu, “Herkes bilir. Adana Demirspor maçı zor. İnşallah biz istiyoruz 3 puan alalım. Bizim takım iyi, taraftar iyi, moral iyi. İnşalalh bu maç 3 puan alacağız. Herşey yolunda” diye konuştu.



SAMSUNSPORLUYUZ.COM