Ahmet AKKUŞ/NUSAYBİN (Mardin), () - MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde, perşembe günü sokağa çıkma yasağıyla birlikte güvenlik güçlerinin başlattığı operasyonlar sürüyor. 2 kişinin öldüğü, 4 kişinin de yaralandığı ilçe merkezinde zaman zaman silah sesleri duyuluyor.
Valilik kararıyla Perşembe günü saat 19.00'da başlatılan sokağa çıkma yasağı devam ediyor. Zaman zaman silah seslerinin duyulduğu ilçe merkezinde güvenlik güçlerinin PKK'lı teröristlere yönelik başlattığı operasyonlar çerçevesinde, bugüne kadar 2 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de hafif yaralandığı belirtildi.
Operasyonlar devam ederken, yeni asker ve polis sevkiyatının yapıldığı ilçe merkezinde 3G bağlantısı tamamen kesilirken, gazeteciler dahil hiç bir sivilin sokağa çıkmasına izin verilmiyor.
GIDA SIKINTISI BAŞLADI
Sokağa çıkma yasağı nedeniyle uluslararası İpek Yolu da araç geçişlerine kapatılırken, Nusaybin'deki Fırat, Abdulkadir Paşa, Dicle, Yenişehir, Kışla, Barış ve Yenituran mahallelerinde oturanların gıda sıkıntısıyla karşı karşıya kaldığı ileri sürüldü.