Gaziantep’in Şehitkamil Halk Eğitim Merkezi tarafından yaklaşık 10 yıl sonra kentte ilk defa açılan Emlak Danışmanlık Kursu’ndan başarılı olan 47 kursiyer sertifikalarını aldı.
Şehitkamil Halk Eğitim Merkezi tarafından iki ay önce kentte yaklaşık 10 yıl sonra ilk defa açılan Emlak Danışmanlık Kursu’na gelerek başarılı olan kursiyerler sertifikalarını aldı.
HEM Müdürü Suna Sertpolat, kursiyerlere hitaben yaptığı konuşmada, “Emlak Danışmanlık kursunda başarı gösterip tüm kursiyerleri tebrik ederim. Umarım istihdam piyasasına katılmada bu kursumuz size faydalı olur. Kursun açılmasında, devamında ve bugünkü sertifika töreninin düzenlenmesinde emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
‘Şehitkamil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı ise, “Beşikten mezara kadar bir insana ne lazımsa yada hayatta karşılaşabileceği ne varsa onunla ilgili onu eğitebilmektir. Biz buna hayat boyu öğrenme diyoruz. İhtiyaç hasıl olduğu sürece bütün kursları açabiliriz. Zaten HEM müdürümüz geldiğinden bu yana karınca gibi harıl harıl ne yapılması gerekirse onu yaptı. Kendisine çok teşekkür ediyorum “dedi.
Daha sonra kursiyerlere kısa bir konser verildikten sonra, 47 kursiyere sertifika verildi.
Şehitkamil HEM’de düzenlenen törene HEM şube müdürleri, hocalar ve kursiyerler katıldı.