Seçim çalışmaları ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 10 Mayıs Pazar günkü programı için Şanlıurfa’ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) ziyareti sırasında vatandaşların sorunlarını dinleyerek, gereğinin yapacağını söyledi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’e, Diyarbakır yolu üzerinde, Horzum köyü yakınlarında yapılan Kabahaydar kavşağının sık sık kazalara neden olduğunu belirten Mehmet Apak isimli vatandaş, “Sayın Bakanım, bu kavşak hep kazalara neden oluyor. Daha önce de size bu konuda bilgi vermiştik. Kabahaydar köy kavşağının uygun yerde yapılmamış olması nedeniyle sürekli kazalara yol açıyor. Mutlaka o kavşağın yeniden düzenlenmesi lazım” dedi. Mehmet Apak, Bakana kavşağın uzaydan çekilmiş fotoğrafını da gösterdi.
Bakan Çelik, vatandaşın talebi üzerine hemen Karayolları Genel Müdürünü arayarak, konuyla ilgili bilgi verdikten sonra, “Bölge Müdürlüğüne talimat verin. Ben yarın, Cuma günü buradayım, beni bulsunlar. Gelip görsünler, gereğini yapsınlar, bekliyorum. Kavşağın 100 metre geri kaydırılması gerekiyor” dedi.