AK Parti Saruhanlı Kadın Kolları Başkanlığı, Şah Fırat Operasyonu’nda kaza sonucu şehit olan Astsubay Başçavuş Halit Avcı ile Malatya’da iki askeri uçak kazasında şehit olan 4 pilot için pilav dağıttı.
AK Parti Saruhanlı Kadın Kolları Başkanlığı, şehit askerler için pilav dağıttı. İlçe binasında düzenlenen etkinliğe AK Parti Saruhanlı İlçe Başkanı Ahmet Gökmen, AK Parti Saruhanlı Kadın Kolları Başkanı Medine Taştekin, Saruhanlı Belediye Meclisi’nin AK Partili üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Etkinlikte, programa katılan davetlilere pilav ve ayran ikram edildi. İlçe başkanı Ahmet Gökmen, şehitler için Kuran-ı Kerim okudu.
Taştekin yaptığı konuşmada, “Suriye’nin Halep kenti sınırları içerisindeki Karakozak köyünde bulunan Süleyman Şah Türbesi ve buradaki askerlerin tahliyesi için düzenlenen askeri operasyonda kaza sonucu şehit olan Astsubay Başçavuş Halit Avcı ile Malatya’nın Akçadağ ilçesinde iki askeri uçağın düşmesi sonucu şehit olan 4 pilotumuzu rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.