Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Akhisar ilçesinde saat 22.22'de 5,4 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Yerin yaklaşık 6,98 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem İzmir, Manisa, Aydın ve Denizli'nin yanı sıra Yalova ve Bursa'da da hissedildi.

Kandilli Rasathanesi Merkes üssü Akhisar Manisa olan 22.22'de meydana gelen depremin büyüklüğünü 5.4 olarak açıkladı.

MANİSA BEŞİK GİBİ!
Manisa'nın Yunusemre ilçesinde akşam saatlerinde 4.1 büyüklüğündeki deprem meydana gelmişti. Deprem Manisa merkez ve ilçelerinde hissedilirken, endişelenen bazı vatandaşlar evlerinden çıkmıştı.

Manisa'nın Akhisar ilçesinde saat 22.22'de 534 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 6,98 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem İzmir, İstanbul ve Bursa'da da hissedildi.

AKHİSAR BELEDİYE BAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI
Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, yaptığı açıklamada, "Şu anda şehir merkezinde çok ciddi bir sıkıntı yok. Musalar Köyü'ne ulaşmaya çalışıyoruz. Halkımız sokakta. Yıkılan bir bina haberi yok" dedi.

AFAD: "Manisa’nın Akhisar ilçesinde meydana gelen 5,4 büyüklüğündeki deprem sonrası an itibariyle can kaybı ve yaralanmanın bulunmadığı bilgisi alınmıştır."