Sezon başına kadar Adiloviç'in Türk vatandaşı olabilmesi için gerekli karar çıkması halinde Kırmızı-Beyazlı kulüp, futbolcu ile 1 yıllık sözleşme imzalayacak. 

1 YILLIK İMZA ATACAK
Samsunspor'da Boşnak futbolcu 31 yaşındaki Eldin Adiloviç'in takımda kalması için, İç İşleri Bakanlığı'ndan Türk vatandaşlığı kararı bekleniyor. Kırmızı-Beyazlılar, Türkiye'de uzun süredir futbol oynayan ve geçtiğimiz dönemlerde iki kez Samsunspor forması giyen Boşnak futbolcunun Türk vatandaşı olması için İçişleri Bakanlığı'nda gerekli işlemleri başlatmıştı. Sezon başına kadar Adiloviç'in Türk vatandaşı olabilmesi için gerekli karar çıkması halinde Kırmızı-beyazlı kulüp, futbolcu ile 1 yıllık sözleşme imzalayacak. 

ZEREN: UMARIM BEKLEDİĞİMİZ SONUÇ ÇIKAR
Kararın çıkmasının Samsunspor için avantaj olacağını dile getiren Sportif Direktör Coşkun Zeren, "Eldin Adiloviç konusunda bakanlıktan gelecek haberi bekliyoruz. Biz Adiloviç'in Türk vatandaşı olmasını isteriz. Sonuç olarak bize avantaj sağlacak bir durum. Umarım beklediğimiz sonuç çıkar" dedi. Zeren, son zamanlarda gündeme bomba gibi düşen Canberk ile ilgili ise, "Canberk konusu hakkında söylenecek bir şey kalmadı. Bundan sonra konuşulakacak her hangi bir konu yok" dedi. 

Haber: Onur EROL