Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesi’ni ziyaret etti.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sivil toplum kuruluşları ve dernek temsilcileriyle bir araya gelmeye devam ediyor. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesi’ni ziyaret eden Başkan Altay, Dernek Başkanı Mustafa Işık ve dernek temsilcileriyle görüştü.
Millet olarak birlik ve beraberlik içinde, bağımsız yaşıyorsak, bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz diyen Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Bizler onların yaptıkları kahramanlıkları her zaman şükran ve minnetle anacağız. Vatan uğruna fedakarca şehit olanların aileleri ve bu uğurda gazi olan kahramanlarımızın her zaman yanındayız” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şube Başkanı Mustafa Işık, derneğin çalışmaları hakkında Altay’a bilgi verdi. Işık, “Dernek olarak şehit ve gazilerimizin istek ve sorunlarını her platformda dile getirmeye, onların sözcüsü olmaya devam edeceğiz” dedi.