İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen organizasyonla milletvekili adaylarının da katılımı ile Devrek Saadet Partisi (SP) seçim ofisini hayata geçirdi.
7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak milletvekili genel seçim çalışmaları kapsamında Saadet Partisi Devrek İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen organizasyonla seçim bürosunu hayata geçirdi.
Vedat Ali Özkan Caddesinde düzenlenen seçim ofisi açılışında SP milletvekili adayları, il teşkilatı ve Devrek ilçe teşkilatı ile çok sayıda partili partisiz davetli katıldı. Düzenlenen seçim bürosunun açılışında SP Devrek İlçe Başkanı Hasan Öztürk,” Sevgili kardeşlerim öncelikle Milli İttifak Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışına hoş geldiniz. Şüphesiz ki rabbimiz bize fethi müjdelemiştir. Bu minvalde çalmadık kapı, tutmadık el bırakmayarak Devrek’imizde ve Zonguldak’ımızda Saadet Partisi’ni dolayısıyla Milli İttifakı birinci parti yapmak için takatimiz kesilinceye kadar çalışacağımıza söz veriyoruz. Ne diyor merhum liderimiz Profesör Necmettin Erbakan hocam? İman varsa imkanda vardır. İnandık ve başaracağız zafer inanlarındır ve zafer yakındır” diye konuştu.
Milletvekili adaylarının konuşmalarının ardından yapılan dua ile seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. Düzenlenen açılışta; SP 1. sıra Milletvekili adayı Yusuf Çetin, 3. Sıra adayı Derya Özmekik, 4.sıra adayı Abdullah Günaydın,5. Sıra adayı Mustafa Taşçı, SP İlçe Başkanı Hasan Öztürk, partililer ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu.