AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, seçim çalışmaları kapsamında Kula ilçesinde partililerle yemekte bir araya geldi. Baybatur, yemekte birlik ve beraberlik mesajları verdi.
AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, genel seçim çalışmaları kapsamında Kula ilçesinde temaslarda bulundu. Kentte bazı ziyaretler yapan Baybatur daha sonra ise, AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar görev yapan eski ilçe başkanları, yöneticiler, gençlik kolları başkanları, kadın kolları başkanları ve partililer ile yemekte bir araya geldi.
Gecede bir konuşma yapan Murat Baybatur, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Baybatur, "Yeni Türkiye yolunda atacakları büyük adımlarda herkesin birlik beraberlik içerisinde tek yumruk, tek vücut olarak bu seçimlerde canla başla çalışması gerekiyor. Eski ilçe başkanlığı yapmış ve yöneticilik yapan siyasilerin 1 Kasım tarihinde yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerinde çok fazla etkisinin olacağını düşünüyorum. Partimiz kurulduğu günden bu yana kadar ilçe başkanlığı yapanlar ile bir araya gelerek projelerimizi paylaşıyoruz. Projelerimize başkanlarımızın da yorumlarını alarak yeni Türkiye yolunda büyük imzalar atmaya hazırlanıyoruz" dedi.
Baybatur sözlerini şöyle devam ettirdi:
"7 Haziran ve ondan önceki seçimlerde olduğu gibi, Manisa’da Ak Parti’nin merkezi olarak adlandırdığımız Kula, 1 Kasım tarihinde de sandıklardan zaferle çıkacağına inanıyorum. En fazla oy oranlarının alındığı ilçelerden bir tanesi olan Kula’da yaptığımız hizmetlerin karşılığını aldığımızı, karşılığında da daha fazla hizmetin Kula’ya kazandırılması gerektiğini düşünüyorum."
AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık ise, 1 Kasım tarihinde yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerine hız kesmeden hazırlandıklarını ifade ederek, "Daha önce bu toplantının bir küçüğünü parti binamızda yapmıştık. Partimizde görev yapmış ağabeylerimiz ve büyüklerimizin de 1 Kasım tarihinde yapılacak olan genel seçimler ile ilgili görüşlerini alarak, yeniden tek başına iktidar olma yolunda ilerliyoruz" ifadelerini kullandı.