Manisa’da 6-15 Ekim arasında açık olacak Manisa Kitap Fuarı okuyucuyla yayın evlerini buluşturmayı hedefliyor.

Manisa’da 06-15 Ekim 2017 tarihleri arasında Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde açılacak olan Manisa Kitap Fuarı’nda birbirinden değerli ulusal ve yerel yazarlar ile en seçkin yayınevleri yer alacak. Türkiye’nin en seçkin yayınevlerinin yer alacağı Manisa Kitap Fuarı kapsamında birçok tanınmış yazar imza günü düzenleyerek Manisalı okurlarıyla buluşacak. Fuar boyunca çeşitli söyleşi ve gösteriler düzenlenecek, ziyaretçilere kahve ikramı yapılacak. Fuarın resmi açılış töreni ise 9 Ekim Pazartesi günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek. Fuarı düzenleyen SNS Fuarcılık yetkilisi Naime Simsaroğlu, Manisa’nın kültürel etkinliklere aç bir şehir olduğuna dikkat çekti. Simsaroğlu, "Dünyanın neredeyse en güzel iki kokusu olan kitap kokusu ve kahve kokusu, 10 gün süreyle fuar merkezimizde birbirine karışacak. Kitap dostlarının çok iyi bileceği bu atmosfer eminiz ki Manisalı okuryazarların çok hoşuna gidecek" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen fuarı, Manisa Valiliği, Şehzadeler Belediyesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi ve Manisa Ticaret ve Sanayi Odası destekliyor.

Fuarda ayrıca Deniz Erbulak, Şermin Yaşar, Uğur Koşar, Enver Aysever, Emre Kongar, Hasan Ali Toptaş, Bahadır Yenişehirlioğlu ve daha birçok tanınmış yazarın yanı sıra Manisa’dan da saygın yazarlar okurlarıyla bir araya gelecek. Kitap Fuarı 06-15 Ekim 2017 tarihleri arasında her gün 10.00 ile 21.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.