Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü başta olmak üzere ilgili birim müdürleri ve çalışanları ile Düzce Belediyesi’nin mali durumunu değerlendirdi. Toplantıda, belediyenin borçlarını kısa zaman içerisinde bitirebilmesi için izlenecek yollar tartışıldı.
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş tarafından düzenlenen toplantıda, Düzce Belediyesi’nin mali durumu masaya yatırıldı.
Toplantıya Düzce Belediyesi Başkan Yardımcıları Ali Güney, Murat Caymaz, İNTAŞ- YEYPAŞ Genel Müdürü Kenan Gökmen, Özel Kalem Müdürü Akif Keleş, İmar ve Şehircilik Müdürü Mesude Özcan, Mali Hizmetler Müdürü İsmail Işıldak ve Zabıta Müdürü Sedat Polat katıldı. Toplantıda Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Güney, belediyenin mali durumu hakkında Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e bilgi verdi.
Başkan Keleş, belediyenin özellikle piyasaya olan borçlarının kapatılması için belirlenen çözüm önerileri hakkında başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle fikir alışverişinde bulundu.
Borçların da en kısa zamanda ödenmesi için talimat veren Başkan Keleş, gelir ile giderin birbirini karşılaması için de gereken sistemin oluşturulması gerektiğine dikkat çekti.