TRABZON (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Yomraspor'un teknik direktörü Raşit Çalık, evlerinde ilk profesyonel maça çıkacaklarını ve taraftardan tam destek beklediklerini bildirdi.

Çalık, yaptığı açıklamada, Manisa Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacaklarını ve zor bir mücadelenin kendilerini beklediğini söyledi.

Karşılaşma öncesi taraftarlardan da destek istediklerini belirten Çalık, "Evimizde ilk profesyonel maçımıza çıkacağız ve taraftarlarımızdan tam destek bekliyoruz. Birlikte ilk galibiyetimizi almak güzel olacak" dedi.

Çalık, karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını da ifade ederek, "İlk maçımızda Sakaryaspor karşısında yaşadığımız talihsizlikleri tekrar yaşamak istemiyoruz. Bu karşılaşmada bulduğumuz pozisyonları gole çevirip istediğimiz skoru almak için mücadele edeceğiz. Tedbiri de elden bırakmayacağız. Karşılaşmanın her saniyesinde sahanın her yerinde olup oyunun kontrolünü elimizde tutmaya çalışacağız" diye konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediyespor'un ciddi bir ekip olduğunu da dile getiren Çalık, "İlk hafta maçlarını kazandılar. Bu karşılaşmada da ilk mağlubiyetlerini almaları için mücadele edeceğiz. Kazanarak mutlu olmak istiyoruz. Kazanmak için sahada elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" ifadesini kullandı.