Yoğun kar yağılının etkileri devam ediyor. Tavşanlı Belediyesi’nin tekrar düzenleme yaparak vatandaşın hizmetine açtığı Murat Gazi Parkı’nın etrafındaki çatı çökerek kullanılamaz hale geldi.
Mahalle sakinleri en kısa zamanda çalışma başlatılarak parkın eski haline getirilmesini istiyor.
Tavşanlı’da ki kar yağışının yarattığı olumsuzluklardan biriside Murat Gazi Parkı’nda gözlemleniyor. Geçtiğimiz yıllarda Tavşanlı Belediyesi tarafından tekrar inşa edilen tesisin bahçe kısmında ki çatı çöktü. Gece saatlerinde yoğun kar yağışının ağırlığını taşıyamayan tesisin çatısı yıkılırken çevrede ki vatandaşlar şaşkın gözlerle yaşananları izledi.
Tavşanlı’nın en bilindik yeşil alanlarından birisi olan Murat Gazi Parkı son yıllarda ki yatırımlarla birlikte Ulu Cami ile Kavaklı Mahallesi sakinlerinin, özellikle de yaz aylarında dinlenme fırsatı bulduğu, eş dost akrabaların bir araya geldiği, Cuma pazarına çıkan vatandaşların da soluklanma alanı olarak dikkat çekiyor. Son günlerde etkili olan yağışlardan sonra tesisin etrafına yapılan çatının çökmesi vatandaşları üzdü. Hava şartlarının düzelmesiyle birlikte yapılacak çalışmayla Murat Gazi Parkı’nın eski haline dönmesi bekleniyor. Tesiste maddi hasarın büyük olduğu öğrenildi.(İÖ-EFE)