ORDU (AA) - Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, Diyarbakır'da geçen yıl uğradığı silahlı saldırıda şehit olan Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun iki gün önce anne olan eşi Esra Aydoğdu'yu Anneler Günü nedeniyle ziyaret etti.

Şehidin kayınpederi Necati Karayel'in Ünye'deki evinde gerçekleşen ziyarette, Esra Aydoğdu’ya ''geçmiş olsun'' dileğinde bulunan Tuğgeneral Doğru, ''Sevinç'' adı verilen bebeği kucağına alarak bir süre sevdi.

Buruk bir mutluluk yaşadıklarını dile getiren Doğru, ''Sevinç bebek Anneler Günü’ne iki gün kala dünyaya geldi. İnsan ne diyeceğini bilemiyor. Bazen insanın nutku durur, söyleyecek şey bulamaz. Şehidimizin cenazesine gelmiştik, kızımızı o şekilde görmüştük. Allah hayatı o kadar çok şey üzerine kuruyor ki biz fark edemiyoruz. O hüzünden böyle bir sevinç ortaya çıkıyor. Allah herkese sabır versin'' diye konuştu. 

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel'in, Anneler Günü vesilesiyle şehit ailelerini ziyaret için görevlendirme yaptığını kaydeden Doğru, ''Bizleri de kızımızın Anneler Günü’nü kutlamak için görevlendirdi. Kendi kuvvetlerinden arkadaşları da buraya geldi. Sayın Hava Kuvvetleri Komutanı'nın selamlarını ve hürmetlerini getirdiler. Bizler de bu vesileyle  Genelkurmay Başkanımızın, Hava Kuvvetleri Komutanımızın ve Jandarma Genel Komutanımızın saygılarını, hürmetlerini iletiyoruz'' ifadesini kullandı. 

Ziyaret sırasında çiçek takdim edilen şehit eşi Esra Aydoğdu ise teşekkür etti.