Samsun'un Bafra İlçesi'nde yaşayan vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'den beklentilerini, Samsun Medya Grubu'na bağlı Samsun Canlı Haber TV mikrofonlarına dile getirdi.

DÜZENE GİRSİN
Fikri ASLAN: Bafra'da yol, su ve istihdam sorunlarının çözülüp her şeyin bir düzene girmesini talep ediyorum.  Maalesef ilçemizde yollarımız dar. Bu yolların genişlemesi lazım. Böyle hizmetlerde bulunursa başımızın üzerinde yeri var. 

İŞ SAHASI 
Mustafa SOPACI: Başkanımızdan hizmet bekliyoruz.  Bafra’da iş sahası yok.  İş yeri, fabrika olmadığı için gençlerimiz işsiz. Torunlarım üniversite okumasına rağmen işsiz geziyorlar bu durum beni çok üzüyor. 

ASFALT ÇALIŞMASI
Hasan YILMAZ:  İlçemizde bazı yolları güzel yaptılar ama mahalle aralarında ciddi sorunlar var. +Yollarımızın yapılmasını istiyoruz. Sarıköy Mahallesi'nde asfalt yol yok ve orasının yapılmasını istiyoruz. 

YOLA İHTİYAÇ VAR
Salih GÜNDÜZ: Biz köyde yaşıyoruz. Köylere asfalt yapılmasını istiyoruz. En çok asfaltlı yollara ihtiyacımız var. Ara ara sularımız kesiliyor. Yol ve su sorunlarımıza çözüm bulunmasını talep ediyorum

TAMAMLANSIN 
Ahmet AKTAŞ: Doğanca Mahallesi'nde oturuyorum ve bizim yolumuz yok. Yolumuzu yapmaya başlamışlardı ama yarıda bıraktılar. Oylarımızı da Mustafa Demir’e verdik ve biran önce yapılmasını istiyoruz. 

SU KİREÇLİ
Melek KOÇ: Sokakların temizliğine önem verilmeli. Sularımız çok kireçli olduğu için makinelerimiz bozuluyor. Mustafa Bey bu duruma mutlaka bir çözüm bulmalı. Vaatlerinin arasında da var. Çözüm bulmasını bekliyoruz.

EN AZ YATIRIM BAFRA’YA 
Ekrem Çelik: Bütün belediyelere eşit davranmasını istiyorum. Samsun’un ilçeleri içerisinde en büyükleri arasında ama en az yatırımın ve hiç gelişmeyen yeri Bafra. Bafra’ya biraz daha ağırlık verilmesini istiyoruz. 

DEMİR’DEN UMUTLUYUZ
Hüseyin YILMAZ: Daha önce Bafra’ya bir yatırım yapılmadı. Bakanlık ve milletvekillik yapmış biri olarak Mustafa Demir’den umutluyuz.  İnşallah Bafra’ya bir yatırım yapar. Buraların problemini bilir diye düşünüyorum. Şimdi eczacılık fakültesinin Bafra’ya gelmesi konuşuluyor. İnşallah onu verirler buraya.

İŞ SAHASI YOK
Ramazan NACAR: Kendisinden iyi hizmetler yapmasını istiyoruz. Bafra’da iş sahası yok. Yeni iş yerlerinin açılmasını istiyoruz. Bu nedenle göç veriyoruz. 

SUDA KİREÇ VAR 
Salim Üstün: Bafra için güzel hizmetler bekliyorum. Şu anda hanımlar sudaki kireçten çok şikayetçi. Şehir merkezinde trafikte biraz sıkıntı var. Bu sorunlar çözülürse daha güzel olur. Onun dışında yapılan işlerden memnunuz. Kendisine teşekkür ediyoruz. 

Merve İLHAN, Uğur ATICI