Yenimahalle Belediyesi’nin Ankaralılara dev bir sosyal donatı alanı olarak kazandırdığı, Yakacık Mesire Alanı daha iyi hizmet verebilmek için tadilata girdi.
Tatil günlerinde dolup taşan, vatandaşın stres atıp, piknik yaptığı mesire alanı, hafta sonları 5 bin kişiyi ağırlıyor. Aşırı yoğunluktan dolayı yıpranan çardaklar ve yeşil alanların daha iyi bir görünüme kavuşması için çalışmalara başlayan Yenimahalle Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, hafta sonuna kadar devam edecek onarımın ardından mesire alanının yeniden hizmete açılacağını bildirdi.
BİRÇOK ALANDA ONARIM YAPIYOR
Deforme olmuş malzemeleri tespit ederek bakımını ve onarımını yapan belediye, eskimiş, kırılmış ve boyası çıkmış çardak ve oyun alanlarının onarımı için de hızla çalışmalara devam ediyor.
Ayrıca mesire alanında inşaat işleri, elektrik tesisatı kontrolleri, sulama sistemleri onarımı, boyama işlemleri, yeşil alan dinlendirilmesi ve yenilenmesi gibi birçok çalışma da yapılarak Yakacık’ın daha güzel ve temiz bir görüntüye kavuşması sağlanacak. Tadilatın ardından yenilenen mesire alanı, hafta sonu kapılarını tekrar piknikçilere açacak.