Bursasporlu futbolcular Şamil Çinaz ve Süheyl Çetin, bu hafta sonu oynayacakları Medicana Sivasspor maçından üç puanla ayrılmak istediklerini söyledi.
Hafta sonu deplasmanda oynanacak Medicana Sivasspor maçı öncesinde Bursaspor’un tecrübeli futbolcusu Şamil Çinaz ile Süheyl Çetin, Özlüce Tesisleri’nde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Her iki futbolcu da Çanakkale Zaferi’yle birlikte bu güzel yurdu armağan eden şehitlere şükran borçlu olduklarını söyledi. Sivasspor karşılaşmasını kazanmak istediklerini belirten Çinaz, “Rakibimizi iyi analiz ettik. İyi performans göstererek 3 puanı almak istiyoruz. Savunmanın her yerinde severek görev yapıyorum. Bursaspor’un bir futbolcusu olarak bize görev verilen her yerde de hizmet etmek zorundayız. Benim profesyonel anlayışıma göre hocam nerede şans verirse en iyi yapmak için çabalıyorum. Sağbek, stoper, ön libero benim için fark etmez. Ancak ön liberoda daha rahat ediyorum. Ligde stoper olarak da oynadım sıkıntı çekmedim” dedi.
Genç savunma oyunsu Süheyl Çetin ise, “Bugün 41 puanla dördüncü sıradayız. Rakibimiz Medicana Sivasspor ise alt sıralardan kurtulmak istiyor. Deneyimli, kaliteli oyuncuları var. Maçın Fair-Play çerçevesinde geçmesini arzuluyoruz. Taraftarlarımız cezalı oldukları için Sivas’ta bizimle olmayacak. Onlara televizyonları başında güzel futbol oynatıp mutlu etmek istiyoruz” diye konuştu.
Bu sezon 6 ay boyunca U21 takımında Mesut Ünal hoca ile çalıştığını ifade eden Çetin, “Futbol anlayışımı geliştirmeme büyük katkıları oldu. Elimden geleni yapmak istiyorum. Ağabeylerimizi yakalamak için ekstra çalışıyoruz. Antrenman bittikten sonra özel olarak 40 dakika daha fazla sahada kalıyorum. Kondisyon salonunda çalışıyoruz. Biz elimizden geleni yapacağız. Hocamız şans verirse, elbette oynamak istiyorum” ifadelerini kullandı.