Düzce Valisi Ali Fidan ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, iki ayrı protokol için masaya oturdu. Düzce Belediyesi ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü arasında Eğitim İşbirliği Protokolü gerçekleştirilirken, Vali Fidan ve Başkan Keleş, şampiyon Düzcespor’a mali destek sağlamak için protokol imzaladı.
Avcılar Belediyespor ile oynadığı şampiyonluk maçında 1-0’lık skoru elde ederek 3. lige çıkmayı başaran Düzcespor’un yeni sezonda başarılarına katkı sağlamak için Düzce Valisi Ali Fidan ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş masaya oturdu.
Göreve geldiği ilk günden itibaren spora verdiği önemle dikkat çeken Düzce Valisi Ali Fidan, 7 yılın ardından Düzce’ye ve Düzcespor’a şampiyonluk coşkusunu yeniden yaşatan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, kulübe maddi destek sağlamak için protokol imzaladı.
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, "Sayın Valimiz, göreve yeni gelmiş olmasına rağmen geldiği ilk günden itibaren Düzcespor’a sahip çıktı. Her maçına geldi, bütün antrenmanları yakından takip etti. Şampiyonluğumuzda katkısı büyüktür. Valimize ve Düzcespor’a emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Vali Fidan ise Düzcespor’u şampiyonluğundan ötürü bir kez daha tebrik ederek "Düzcespor’un başarısıyla gurur duyuyoruz" sözlerini kaydetti.
Düzcespor için imzalanan mali destek protokolünün ardından Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Düzce Belediyesi arasında Eğitim İş Birliği Protokolü gerçekleştirildi.
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Lütfi Güleç, girişimcilik, garson, kasiyer, reyon görevlisi ve müşteri temsilciliği bölümlerinde Düzce’de istihdamı artırmak amacıyla ücretsiz olarak düzenlenecek kurslar için protokol imzaladı.
2014 yılı İş Gücü Piyasası Analiz Çalışması verilerine dayanılarak İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulunda alınan kararlar sonucu Düzce Belediyesi ile İŞKUR işbirliğinde gerçekleştirilen kurslarla Düzce’de işsizliğin azaltılması hedefleniyor.
Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, protokol töreninde yaptığı açıklamada "Düzce’de işsizlik söz konusu. İş bulma noktasında belediyemize büyük görevler düşüyor. Konuyla ilgili belediyemizde İstihdam Masası oluşturduk. Buraya gelen iş taleplerini İŞKUR ile paylaşıyoruz" sözlerini kaydetti.
Ardından taraflar Eğitim İş Birliği Protokolünü imzaladı.