Samsun Gazetesi'ne açıklama yapan futbolcunun menajeri Mustafa Üçüncü, "Samsunspor'un Süper Lig'e çıktığı sene yine bir futbolcu getirmiştim. Ramazan'ın gelişiyle inşallah bir kez daha Samsunspor Süper Lig'e çıkar" dedi.

BUGÜN İMZALAYACAK
Trabzonspor’un altyapısında yetişen ve geçtiğimiz yıl da Eskişehirspor'da kiralık oynayan Ramazan Övüç, TFF 1. Lig takımlarından Samsunspor ile 1 yıllığına kiralık olarak anlaşmaya vardı. Trabzonspor Teknik Direktör Ersun Yanal’ın kadrosunda yer almayacak olan kiralık oyuncular yeni sezonda farklı takımlarda görev almaya devam ediyor. Ramazan Övüç de bu kapsamda, bu gün Samsun'a gelerek yeni takımıyla resmi sözleşmeyi imzalayacak. 

'SÜPER LİG SENESİ OLSUN'
Futbolcunun menajeri Mustafa Üçüncü, transferle ilgili Samsun Gazetesi'ne açıklama yaptı. Futbol oynamaya geldiklerini ve maddiyatın ön planda olmadığını ifade eden menajer Mustafa Üçüncü, "Samsunspor hedefini Süper Lig olarak belirledi. Nasıl bir tesadüf ki, Samsunspor Süper Lig'e çıktığı sene Abdulaziz'i de ben getirmiştim. İnşallah hayırlısı olacak. Ben inanıyorum ki Samsunspor hedefine ulaşacak. Bu sene o sene olacak. Ben başkanı çok seviyorum. Herhangi bir prüz olmadan, yarın Samsunspor'a imzamızı atacağız" dedi.

Haber: Onur EROL