Sungurlu Devlet Hastanesi Başhekimliğine Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Özden atandı.
1982 Konya doğumlu olan Hüseyin Özden, 2008 yılında Kayseri Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra 2014 yılında Kırıkkale Tıp Hastanesi’nden Genel Cerrahi uzmanı olarak göreve başladı. 2014-2015 yılları arasında Alaca Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanlığı yapan Özden, Sungurlu Devlet Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Volkan Taşova’nın istifasından sonra bu göreve atandı.
HASTANEDE EKSİĞİMİZ YOK
Daha önce Sungurlu Devlet Hastanesi’nde başhekim olarak görev yapan Metin bey ve Volkan bey tarafından oldukça güzel idare edilmiş diyen Başhekim Özden, “İnşallah bu güzel hastanemizi en verimli şekilde kullanıp vatandaşlarımıza en güzel sağlık hizmetini vermeye çalışacağız. En önemli amacımız hasta memnuniyeti. Şuanda Sungurlu Devlet Hastanesi’nde hiçbir eksiklik gözükmüyor. Eksiklik olduğu zaman hemen müdahale edeceğiz” dedi.
AMELİYAT SAYISINI ARTIRACAĞIZ
Diğer şehirlere hasta sevkini azaltıp hizmet kalitesini artırmaktır istediklerini ifade eden Başhekim Özden, “Sungurlu Devlet Hastanesi’nde geçen ay 350 ameliyat yapılmış. Son bir yılda ise 3 binin üzerinde ameliyat yapılmış. Bu oran az değil. Şuada doğum oranı düşük görülüyor. Bunun sebebi, anestezi uzmanının Çorum’dan geliyor olması nedeniyle gece doğumun olmamasından kaynaklanıyor” dedi.
Ameliyat sayısını artıracaklarını söyleyen Hüseyin Özden, bundan sonra Sungurlu Devlet Hastanesi’nde her türlü ameliyatın yapılacağını belirtti.
Sungurlu Devlet Hastanesinde şuanda 16 uzman doktorun görev yaptığını hatırlatan Başhekim Özden, 2 uzman doktorun kısa bir süre sonra göreve başlayacağını, anestezi uzmanı içinde gerekli görüşmelerin yapıldığını sözlerine ekledi.