Vali Altıparmak, çocuk yuvasında kalan çocukları ziyaret ederek, onlarla oyunlar oynayıp, hediyeler dağıttı.
Yetiştirme Yurtları ile Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni de gezen Vali Altıparmak, Merkez Karakollarda görev yapan Polis ekiplerinin de yeni yılını kutladı.
Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile birlikte ilk ziyaretini, Erzurum Nenehatun Kız Yetiştirme ve Çocuk Yuvasına yaptı. Çocuklarla birlikte oyunlar oynayarak onlarla sohbet eden Vali Altıparmak, çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları’dan çocuk yuvası ve yetiştirme yurdu ile ilgili bilgi aldı.
Çocuk Yuvasının ardından Atatürk Erkek Yetiştirme Yurdu ve Bakım ve Rehabilitasyon merkezini ziyaret eden Vali Altıparmak, Yetiştirme Yurdunda kalan çocuklarla sohbet ederek onlara boş zamanlarında, sportif faaliyetlerin yanı sıra bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.
Bakım ve Rehabilitasyon merkezini de ziyaret eden Vali Altıparmak, öğrencilerle birlikte merkezi gezerek istekleri sorunları olup eolmadığı konusunda bilgi aldı.
Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak, yeni yılın ilk saatlerinde son ziyaretini, Merkez Karakollarda görev yapan polis ekiplerine yaptı. Dadaşkent Polis Merkezi ve Gürcü Kapı Polis Merkezi Amirliğini ziyaret eden Vali Altıparmak, Emniyet çalışanlarının, vatandaşlarımızın yeni yıla huzur ve güven içerisinde girmesini sağlamak üzere büyük görev üstlendiğini belirterek, onları üstlendikleri bu zorlu görevden dolayı tebrik etti. Yeni yılda da, en çok ihtiyacımız olan şeyin, birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek korumak, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü ve tek bir vücut gibi kenetlenişimizi tüm dünyaya göstermek olduğunu yineleyen, Vali Altıparmak, görevdeki Polis memurlarının yeni yılını kutladı.