Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Recep Dernekbaş’ı ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Eğitim her şeyin başıdır. Eğitimsiz toplumların geleceği olmadığı gibi öğretmenlerini ihmal eden toplumların da ayakta kalması mümkün değildir.” dedi.
Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Recep Dernekbaş’ı ziyaret etti. Başkan Çerçi, Recep Dernekbaş’a yeni görevinde başarılar diledi.
Ziyarette konuşan Başkan Çerçi, "Eğitim her şeyin başıdır. Eğitimsiz toplumların geleceği olmadığı gibi öğretmenlerini ihmal eden toplumların da ayakta kalması mümkün değildir. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ailede başlayan milli ve manevi eğitimleri okullarımızda öğretmenlerimizin verdiği eğitimle devam etmektedir. Dolayısıyla öğretmenlerimiz sadece öğreten değil aynı zamanda hem anadır hem de babadır. Kutsal bir mesleği icra eden siz ve sizin mensubu olduğunuz kurumunuz bünyesindeki öğretmenlerimizin yetiştirdiği gençlerimizin sağlıklı şartlar altında eğitimlerini alabilmelerini sağlama adına bugüne kadar eğitime verdiğimiz destek bundan sonra da artarak devam edecektir.” dedi.
Başkan Çerçi ayrıca, Dernekbaş’ın Manisa’ya önemli hizmetler yapacağını ve başarılı işlere imza atacağını kaydetti.
“BAŞKANIMIZIN ZİYARETİ BİZE ONUR VERDİ”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Dernekbaş ise, "Başkanımız ziyaretiyle bizleri onurlandırmıştır. İnşallah bizler Manisa’mızı belediye başkanımızın da desteğiyle bir ekip ruhu ile ve karşılıklı istişare ile çalışmalar yapacağız. Yapacağımız çalışmalarda başkanımızın desteğini alacağımızı düşünüyorum. Amacımız insanımızı odak noktamıza koymak suretiyle vatanına milletine hayırlı evlatlar yetiştirmektir. Bizi biz yapan değerler ile burada hizmet etmeye çalışacağız. Amacımız hizmet. Çok kısa zamanda Manisa’mız ile kaynaştık. Bizi bağırlarına bastılar. Herhangi bir yabancılık çektirmediler. Bu durumda benim çalışma şevkimi arttırdı. Mesai mefhumu tanımadan çalışmaya devam edeceğiz. Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’ye gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum."diye konuştu.