Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Çetinkaya, bayramların, dayanışma ve kardeşliğin doruğa çıktığı günler olmasını diledi.
MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya’nın Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında,
“Mübarek Ramazanın manevi hazzının, muhabbetinin ve kutsiyetinin ibadetlerle idrak edilerek bir bayrama daha ulaşmanın huzurunu yaşıyoruz. Bir ay Yüce Allah’ın rızasını kazanmak için tutulan oruçlardan sonra bayram günlerinin mutluluğu içindeyiz" ifadesini kullandı.
“DOSTLUKLAR PEKİŞMELİDİR”
"İnsanlarımızı birbirine bağlayan, kucaklaşmayı ve hatırlamayı önceliğe bu bayram günlerinin aziz Türk milletinin hayatında önemli bir yeri bulunmaktadır" diyen Çetinkaya şöyle devam etti:
"Bu bayram vesilesiyle küslerin barışması, dostlukların pekişmesi, yardımlaşma ve dayanışmanın doruğa ulaşması en büyük temennimizdir.
Şüphesiz bu güzel bayram gününde başta Doğu Türkistan olmak üzere Irak’ta, Suriye’deki soydaşlarımız ile dünyanın bir çok yöresinde Müslüman din kardeşimiz acılar yaşıyor. Bu acıların son bulması adına herkesi uyanık olmaya ve mazlumlara destek vermeye davet ediyoruz.
Aziz vatanımızın her köşesinde sevinen kalpler, birleşen eller ve dua eden diller eşliğinde daha nice kutlanacak bayram günleri temenni ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle aziz Türk milletinin, kıymetli Ankaralı hemşehrilerimizin ve Türk İslam coğrafyasının mübarek Ramazan Bayramını kutluyor; Yüce Allah’tan huzur, sevinç, başarı ve mutluluk diliyorum.”