Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, Milliyetçi Hareket iktidarında yatırım ve hizmetleri istişareyle belirleyip yapacaklarını kaydetti.
Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında Türk Ulaşım Sendika Başkanı Önder Akgül ve sendika üyelerini ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sendika Başkanı Akgül, MHP’li Yıldız’a çıktığı kutsal yolda başarılar dileyerek, en büyük destekçileri olduğunu kaydetti. Akgül, “Şu anda yaptığınız çalışmalarda 24 saat dahi yetmiyordur. Köy köy, mezra mezra gezip yaşanan sorunları nasıl çözeceğinizi anlatıyorsunuz. İnşallah meclise giderseniz de vatandaşların dertlerine çara olacağınıza canı gönülden inanıyoruz” dedi.
ERDEM: “CUMHURBAŞKANI MİNİBÜSE SIKIŞTIRILMIŞ”
MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, ülkenin getirildiği durumun ortada olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
“7 Haziran genel seçimlerinde her Türk vatandaşı önce ülkenin geldiği durumu, sonra çocuklarının ve torunlarının geleceğini düşünerek karar vermesi gerekiyor. Zor bir süreç, Allah göstermesin tehlikeli bir sürece de gidebiliriz. Türkiye’mizin birlik, beraberlik ve kardeşliği büyük bir tehlike altında. Bir şahıs, kendini tatmin etmek için her türlü tehlikeli işleri yapıyor. Ben bugüne kadar bir Cumhurbaşkanının seçim sürecinde bir minibüse sıkıştırıldığını görmedim ve duymadım. Bu gerçekten de Türk insanımızın kabul etmeyeceği bir durumdur.”
“YATIRIMLARI İSTİŞAREYLE GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”
MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, ziyareti kabul ettikleri için teşekkür ederek, “Sizin gibi düşünen arkadaşlarımızın sayısının artması gerekiyor. Çünkü sizin gibi düşünenler devletin bekası, geleceği için adım atan ve o yönde çalışan insanlardır. Biz de o yönde çalışıyoruz. Bu anlamda ortak bir paydamız da var. İnşallah vekil seçildiğimizde de ortak paydada birleşip hem Malatya hem de Türkiye için ne tür yatırımlar ve hizmetler yapacağımızı istişarelerle gerçekleştireceğiz” diye konuştu.
“AÇLIK SINIRI ALTINDA ÇALIŞAN MİLYONLAR VAR”
Yıldız, “Sendika Başkanının ifade ettiği gibi bazıları memurları toplu sözleşme masasında sattı. Şu anda yoksulluk sınırı altına memur maaşları, açlık sınırı altında da asgari ücretle çalışan milyonlar var. Resmi rakamlara göre de 11 milyon işsizimiz var. Tüm bunlar göz önündeyken birileri 1,5 katrilyonluk saraylarda oturuyor. Bu kadar işsizlik varken kendi çocuğunu danışman olarak alıyor ve 55 bin lira maaş veriyor. Memura ise yüzde 2,5 zam veriyor. İşte ülkenin geldiği durum bu. Bizler tüm bunları düzeltmek için iktidara geleceğiz. Allah kısmet eder, vatandaşlarımız da teveccüh ederse Milliyetçi Hareket iktidarında tüm bunları düzelteceğiz” dedi.
“TÜM İNSANLIĞI KALKINDIRMAK İÇİN YOLA ÇIKTIK”
Milliyetçi Hareket iktidarında zengini daha fazla zengin yapmak için değil, tüm insanları kalkındırmak için yola çıktıklarını vurgulayan Yıldız, sözlerini şöyle tamamladı:
“İnsanlarımıza hizmet etmek için yola çıktık. Bunu yaparken de liyakat sahibi kişilerin ezilmesine de izin vermeyeceğiz. Örneğin burada çok önemli görevlerde bulunan arkadaşlarımız oldu. Ama yandaş olmadıkları için görevlerinden alındılar. Özellikle okullarda müdürlük yapan tüm öğretmenlerimiz görevlerinden alındılar. Yeni başlayan öğretmenleri getirip müdür yaptılar. İnşallah tüm bu kötü gidişata bir dur diyeceğiz. Yaptığımız esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde gördüğümüz kadarıyla artık Malatyalılar da bir dur deme kararı almış. Ve Malatyalılar Milliyetçi Hareket’i iktidar görmek istiyorlar. Ciddi bir teveccüh var. Allah’ın izniyle vekil olduğumda da haftada en az 2 gün Malatya’da olacağım. Ve sizlerle istişareler yaptıktan sonra meclise giderek hem sizlerin hem de tüm Malatyalıların sesi olacağım.”
Yapılan konuşmalardan sonra Sendika Başkanı Önder Akgül ve sendika üyeleri, MHP’li Yıldız ile fikir alışverişinde bulundular.