Michelin Grubu çatısı altında profesyonel lastik ve araç bakım hizmeti veren Euromaster, ilk iki noktasını peşi sıra Antalya ve Konya’da akaryakıt istasyonlarında hizmete açtığını duyurdu.

Michelin Grubu çatısı altında profesyonel lastik ve araç bakım hizmeti veren Euromaster, iki yeni servis noktası, Antalya ve Konya şehirlerindeki seçkin akaryakıt istasyonlarında hizmet vermeye başladığını duyurdu. Şirket, yenilikçi Euromaster City konseptiyle akaryakıt istasyonlarının içinde yer alan yeni servis noktalarıyla hizmet ağını genişleterek 2020 yılına kadar 50 adet hizmet noktası açmayı hedeflediğini belirtti. Bu sayede şirket müşterileri; trafik kaosu, ulaşım ve park alanı zorluğu yaşamadan kendilerine en yakın servis noktasında profesyonel lastik ve araç bakım hizmetlerinden yararlanabilecekler.

Yapılan açıklamada, Euromaster City konseptinin yatırımcılar ve franchise almak isteyenler için en önemli avantajının düşük bir maliyetle, lastik satışından sileceğe, ücretsiz check-up’tan periyodik bakıma kadar tüm lastik ve araç bakım servislerinin Euromaster çalışma metotlarına uygun şekilde sunulabildiği bir işyerine sahip olabilmesi.