“Dünyanın en rahat yeri” sloganıyla çıktığı yolda 60’tan fazla ülkeye yatak ihraç etme başarısını gösteren BRN Yatak, uzun ARGE çalışmaları sonucu ürettiği “yeni nesil” yataklarla teknolojiyi doğallıkla bir araya getiriyor.
BRN Yatakları Genel Müdürü Berna İlter, "Herkes sağlıklı uykuyla tanıştırmak için ARGE çalışmalarımız devam ediyor. Ürettiğimiz yeni nesil ‘Epsilon’ yataklar doğal okaliptüs lifleri içeren özel kumaşı ile rahatlatıcı
uykuya olanak sağlarken, ‘Mirage 4500’ yatağımız da bakteri savaşçısı özelliğiyle sağlıklı uyku ortamı oluşturuyor” dedi.
"Dünyanın en rahat yeri” sloganıyla çıktığı yolda 60’tan fazla ülkeye yatak ihraç etme başarısını gösteren BRN Yatak, uzun ARGE çalışmaları sonucu ürettiği “yeni nesil” yataklarla teknolojiyi doğallıkla bir araya getiriyor.
Teknolojik gelişmelerin yatak sektörüne de yenilikler getirdiğini ifade eden BRN Yatakları Genel Müdürü Berna İlter, ürettikleri yeni nesil yataklar sayesinde konforlu ve sağlıklı uykunun garantisini verdiklerini bildirdi.
4 sene önce 3000 ve 10 bin yay ile mikro torba yaylı yataklarda ilklerin üreticisi olduklarını anımsatan İlter, uzun süren ARGE çalışmaları sonucu ortaya çıkan “yeni nesil yatakların” son teknoloji ve doğallığı birleştirdiğini kaydetti. İlter, “Hedefimiz yalnızca Türkiye’nin değil, tüm dünyanın rahat uykuya ulaşabilmesi. Bu hedefle sürekli sektöre yenilikler getirme, uykuyu daha rahat ve daha sağlıklı hale getirmenin peşinde olmaya devam ediyoruz” dedi.
BRN’nin “yeni nesil yatak” ürünlerinden “Epsilon”un günün yorgunluğunu atacak özelliğe sahip olduğunu belirten İlter, yüzeyindeki doğal okaliptüs liflerinden üretilen “Tencel” kumaş sayesinde rahatlık verdiğini bildirdi.
İlter şunları söyledi:
“Epsilon yatağın Visco Mind özelliği sayesinde uyku süresince yatağın basınç dengesi korunurken, yatağın omurgasını oluşturan yüksek yoğunluklu Wave-Foam sünger katmanın dalgalı yapısı metal yayların verdiği esnekliği sunuyor.”
Günün tüm yorgunluğunun atıldığı yatakların aslında bakteri yuvası olabildiğini de vurgulayan İlter, yeni nesil “Mirage 4500” yatakla ise rahatlığın yanında sağlıklı uykunun da garantisini verdiklerini vurguladı.
İlter, Mirage 4500 yatağın yüzeyinde bulunan Sanitized kumaşın bakteri, koku, küf ve toz akarlarını yok ettiğini ayrıca üst yüzeyin kolayca fermuarla çıkarılıp yıkanabileceğini bildirerek, “Alerji problemi yaşayanlar, Allergy UK ve Bluesign onaylı yatağımızda toz akarları uzak tutulduğu için daha rahat nefes alma olanağı buluyor” ifadelerini kullandı.