Akdeniz Belediye Başkanı Muhittin Pamuk, "Akdeniz ilçesinde yaşayan hiçbir vatandaşımızın endişesi olmasın, her mahalleye, her sokağa ihmal etmeden hizmet götüreceğiz. Hizmetlerimiz sizlerin talepleri doğrultusunda yönlenecek" dedi.

Pamuk, halkın sorunlarını yerinde tespit ve üretilen hizmetleri yerinde denetlemek amacıyla mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda, beraberinde Teknik İşler Belediye Başkan Yardımcısı ve birim müdürleri ile birlikte Yanpar Mahallesi’ni ziyaret eden Pamuk , vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi. Kahvehanede yapılan toplantı sırasında mahallede başlatılan asfalt ve kaldırım hizmetleri için memnuniyetini ifade eden mahalle sakinleri, çalışmaların disiplinli bir şekilde sürdürülmesini talep ettiler.

Hizmetlerin aralıksız süreceğini belirten Pamuk, "Bizler sizler için bu görevlerdeyiz. Çalışma arkadaşlarımla devletin imkanlarını en verimli şekilde kullanarak, sizlere hizmet için gün geçtikçe artan bir tempoda gayret gösteriyoruz. Yaz sıcağına rağmen asfalt ve kaldırım ile başlattığımız hizmetlerimizi park yapımı, temizlik, yol açma ve yol düzenleme çalışmaları ile programlı bir şekilde devam ettiriyoruz. Akdeniz ilçesinde yaşayan hiçbir vatandaşımızın endişesi olmasın, her mahalleye, her sokağa ihmal etmeden hizmet götüreceğiz. Hizmetlerimiz sizlerin talepleri doğrultusunda yönlenecek" ifadelerini kullandı.

"Vatandaşımızın hizmetkarıyız"

Yanpar Mahallesi ziyareti sırasında mahalle sakinlerinden yaşlı bir kadının, evinin önünün kışın çamur olduğunu ve yürümekte güçlük çektiğini belirterek, evinin önünün parke taşı ile kaplanması konusunda yardım istemesi üzerine Pamuk, Teknik İşler Başkan Yardımcısına gerekli çalışmanın yapılması için talimat verdi. Meryem Teyze ile bir süre sohbet eden Pamuk, "Bizler sizlerin hizmetkarıyız, özellikle siz değerli büyüklerimizin isteği bizler için emirdir. Ne zaman bir sorununuz olursa bana ulaşabilirsiniz. Kaymakamlığımızın ve belediyemizin kapıları vatandaşlarımıza sonuna kadar açık" diye konuştu.