Samsun Haber - TFF 1. Lig'in son maçında kendi sahasında Bandırmaspor ile karşılaşacak olan Samsunspor, zorlu 90 dakikaya sıkı şekilde hazırlanıyor. Çarşamba günü maçın oynanacağı Samsun 19 Mayıs Stadı'nda basına kapalı taktik prova gerçekleştiren Kırmızı-Beyazlı ekipte moraller yerinde. 

ANTREMAN TARAFTARA AÇIK
Samsunspor Başkanı Erkurt Tutu ve kurmaylarının yanı sıra Sportif Direktör Coşkun Zeren de futbolcuların mental açıdan rahat olmaları adına yoğun çaba sarfediyor.  Öte yandan Bandırmaspor maçı öncesi yönetim tarafından takıma özel bir kamp programı ve sıkı yasaklar uygulanmayacağı belirtildi. Ligde geride kalan maçlarda olduğu gibi teknik heyet ve futbolcuların karşılaşmadan 1 gün önce yani 19 Mayıs Cuma günü kampa gireceği ifade edildi. Samsunspor'un bugün saat 17.30'da Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleştireceği antrenmanında herhangi bir değişiklik yapılmaz ise basına ve taraftara açık olacak. Bu arada yönetimin ekstra prim konusunda da çalışmaları sürdürdüğü öğrenildi. 

SIKI YÖNETİM YOK 
Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, "Elbette gerekli bazı önlemler alıyoruz. Ancak bunu sıkı yönetim olarak adlandıramayız,. Bugünkü idmanımız basına ve taraftarımıza açık olacak. Takımımız ligde daha önceki maçlar öncesi olduğu gibi Bandırmaspor karşılaşmasından 1 gün önce kampa girecek" dedi. 

Haber: Muhammet ÇAVUŞOĞLU